Personvernopplysninger - GDPR

SJEKKR behandler alle personopplysninger med respekt og fortrolighet.

  • Opplysninger brukes kun til kommunikasjon mellom kunden og SJEKKR.

 

Hva er personopplysninger?

  • Personopplysninger er informasjon knyttet til en person. Eksempler på slike opplysninger er: navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, og IP-adresse.

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

  • I vårt system lagres navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, bedriftsnavn og ordrehistorikk til våre kunder. Dette er nødvendig for å kunne levere den tjenesten kunden ønsker, samt nyttig når det er det er behov for dialog. Ordrehistorikk lagres for å sikre god oppfølging av våre kunder.
  • Vår hostingpartnere drifter servere hvor all informasjon tilknyttet bedriften er lagret på en sikker og forsvarlig måte. Data blir ikke benyttet av en 3. part.
  • For å gjennomføre betalingstransaksjoner benyttes Vipps og/eller tilsendte fakturaer. Vipps har ikke lov til å benytte innhentet informasjonen om våre kunder til annet enn å utføre betalingstjenester for oss.

 

Cookies

  • Gjennom statistikk analyser vi bruken av løsningen, for å forstå og videreutvikle produkter og tjenester bedre.

 

Hva brukes informasjonen til?

  • Vi benytter E-post til å informere om produkter og tjenester vi leverer.
  • Vi har fokus på sikkerhet og uønsket kriminell aktivitet. Vi overvåker, stopper/fjerner IP-adresser som brukes til dette .
  • Vi benytter MailChimp for å håndtere utsendelse av nyhetsbrev og e-poster til informasjon om våre produkter, tjenester og tilbud.
  • De som melder seg på vårt nyhetsbrev samtykker til at vi benytter deres e-postadresse for utsending av markedskommunikasjon.
  • Informasjonen vil ligge lagret hos oss fram til man eventuelt melder seg av nyhetsbrevet eller ønsker å bli slettet som kunde – noe man til enhver tid har mulighet til å gjøre.

 

Sletting av personopplysninger

  • Som kunde kan man be om å få se lagrede opplysninger, redigere eller velge å få informasjon fjernet. Dette kan gjøres ved henvendelse på e-post til support@bitdesign.no

Datatilsynet