Nye Ford Kuga kommer tidlig 2020

Nye Ford Kuga kombinerer elegant styling og allsidig kapasitet, alt drevet av en effektiv ladbar hybrid motor med over 50km elektrisk rekkevidde (målt etter den nye og strengere WLTP testmetoden). Elegant, moderne design på utsiden. Smart plassutnyttelse  på innsiden. Det beste fra alt i én pakke.

Frihet til å bare kjøre

Intelligent adaptiv cruisekontroll holder deg i den hastigheten du velger. Hvis den innebygde RADAR-sensoren oppdager en bil foran, bremser den bilen for å opprettholde en trygg avstand. Når veien er klar igjen, akselererer systemet automatisk opp til den valgte hastigheten. I tillegg bidrar filskiftevarsleren til å forhindre utilsiktede forflytninger mellom filene, slik at de lange reisene blir enda mer komfortabel.

Det beste fra begge verdener

Uansett hvor du skal, bruker nye Kuga ladbar hybrid to strømkilder for å få deg dit mer effektivt enn noensinne, og den har over 50km elektrisk rekkevidde (målt etter den nye og strengere WLTP testmetoden). Et avansert elektrisk drivverk lar deg ta kortere turer med null utslipp, og kan lade alle steder du har tilgang til strømnettet.

For lengre turer sikrer en 2,5l Duratec bensinmotor at du kan kjøre så langt du vil, og bidrar til å lade batteriet mens du kjører. Denne ladbare hybriden er et kompromissløst alternativ, og leverer det beste fra begge verdener.

Fleksible seter som kan tilpasses dine behov

Nye Kuga er designet for å være klar for alt, med dynamisk nytt interiørdesign som gir deg frihet, og tilpasser seg enhver kjøretur. Trenger du mer bagasjeplass for en lengre reise, eller foretrekker du luksusen ekstra benplass bak gir? Fleksible bakseter glir fremover eller bakover for å tilpasses dine behov, så du har ingen problemer med å pakke med deg det du trenger.

 

Bilder: Ford

 

Les mer om Ford Kuga