Ikke lettskremt!

Nye Ford Ranger Raptor kommer snart

Så snart du ser Ford Ranger Raptor vet du at det ikke er bare enda en pickup. Hver eneste detalj er presisjonskonstruert for et røft liv med fjellklatring, elvekryssing og ørkenkjøring. Fra støtfangere foran og bak som er bygget for oppgaven, og bunnplate i fronten, til den særegne Ranger Raptor-grillen og lettmetallfelger med slitesterke dekk. Ranger Raptor har en tøff utstråling, uansett hvor du drar. Og du kan faktisk dra hvor som helst.

Nye Ranger Raptor er ikke bare tøff. Den er smart også. Når du setter deg inn i de skreddersydde setene og griper det unike, skinntrukne rattet, har du med en gang kontroll over en rekke avanserte systemer.

Alle designet for å hjelpe deg å utfordre verden. Det omfatter det kraftige, nye terrengstyrings-systemet (TMS). Med et knappetrykk kan du velge mellom seks ulike modus, hver og én av dem optimaliserer ytelse i ulikt terreng: Normalmodus, Sportsmodus, Gress, Grus- og snømodus, Søle- og sandmodus, Steinmodus, samt for uslåelig offroad-ytelse, Bajamodus.

Ford Ranger Raptor sett skrått fra siden
Ford Ranger Raptor sett underfra på vei oppover

Konstruert for alle slags terreng

Ford Ranger Raptor kombinerer Fords ytelses-DNA perfekt med uovertruffen offroad-kapasitet. Den legendariske Fox Pro prestasjonsinspirerte fjæringen er presisjonsinnstilt for å takle det tøffeste terrenget – absorberer tøffe støt og retter ut humper og dumper uten problemer. Det unike, stigeformede understellet har blitt støpt med lavlegert stål med høy styrke for å møte de ekstreme utfordringene i offroad ytelseskjøring. Hver eneste funksjon er faktisk designet for å sikre at Raptor leverer den optimale offroad-opplevelsen.