BMW 8 Serie Gran Coupe snart klar for levering

Som den nye BMW 8-serie Coupe og 8-serie Cabriolet, er den nye
BMW 8 Series Gran Coupe design som vil utstråle sportslighet. Designet med kraftig skulpterte flater og skarpe konturer viser dette, som den utførlige, utformer frontden med sine store luftinntak, noe som antar et enda mer imponerende utseende på BMW M850i ​​xDrive Gran Coupe

Adaptive LED-frontlykter med variabel lysfordeling og svingelys kommer som standard på den nye BMW 8-serie Gran Coupe.

BMW Laserfjernlysmodus gir en lyslengde på rundt 600 meter som er nesten dobbelt som langt som vanlige lykter.

Verdenspremiere av den nye BMW 8-serien Gran Coupe er 25. – 27. juni 2019 i München og med levering fra september 2019.

BMW 8 Serie Gran Coupe interiør
BMW 8 Serie Gran Coupe sett skrått bakfra

Dynamikk og luksus i perfekt harmoni

Ekstrautstyr kan velges for å heve interiøret sin luksusfølelse og komfortnivå, med trådløs ladeplate for mobil m.m. Den nye BMW 8-serie Gran Coupe kommer også som standard med elektrisk justerbare, oppvarmede utvendige speil og BMW Display Key, som viser føreren gjenværende drivstoffnivå og servicerelatert informasjon på fargedisplayet, samt angir om bilens dører og vinduer er låst / lukket riktig.

Alle motorer i den nye BMW 8-serie Gran Coupe leveres med en 8-trinns Steptronic Sport-overføring, som tillater sjaføren å bytte gir manuelt ved å bruke hendler på rattet som standard.

V8 motoren

Den 4,4-liters åtte-sylindrede motoren i den nye BMW M850i ​​xDrive Gran Coupe kan skryte av en rekke teknologiske innovasjoner som øker linjen for respons, noe som gir kraft og effektivitet. Motorens BMW TwinPower Turbo-teknologi inkluderer to dobbeltrulle turboladere med ladeluftkjøling

En forbindelse mellom luftkanaler for begge sylinderbankene sørger for bemerkelsesverdig jevn pulsering, noe som resulterer i merkbart høyere dreiemoment ved lave motorhastigheter. Direkte innsprøytningssystemet arbeider nå med et økt maksimalt trykk på 350 bar, noe som resulterer i mer presis drivstoffmåling og renere motorutslipp.